Aangepaste bezoekregeling vanaf 20 mei 2022

20/05/2022

Vanaf vandaag hanteren we geen aangepaste maatregelen meer tijdens je bezoek in ons woonzorgcentrum. 

We vragen wel dat je je bezoek uitstelt indien je je ziek voelt. 

Aangepaste bezoekregeling vanaf 16 maart 2022

16/03/2022

Langs deze weg willen we u graag op de hoogte brengen van de aangepaste afspraken met betrekking tot de bezoekregeling die ingaan vanaf heden.

 • Elke bezoeker volgt de richtlijnen inzake handhygiëne en draagt steeds een chirurgisch mondneusmasker (vanaf 12 jaar).  
 • Registratie aan het onthaal is niet meer nodig.
 • De bezoeker gaat rechtstreeks naar de kamer van de bewoner. Er wordt dus niet   rondgelopen in de voorziening. Bezoek gaat dus steeds door op de kamer van de bewoner, de cafetaria of in buitenlucht.
 • We vragen dan ook om zelf niet met uw bewoner op bezoek te gaan bij andere bewoners.
 • Max. met 2 bezoekers tegelijk op de kamer (kinderen <12 niet meegerekend)
 • Op de kamer blijft het mondmasker steeds aan.
 • Indien u zich niet goed voelt, indien u verkouden bent of indien u een hoogrisicocontact had, vragen wij u niet op bezoek te komen. Volg ten allen tijde de regels voor quarantaine en isolatie.

Mogen wij u met aandrang vragen hier de nodige verantwoordelijkheidszin aan de dag te leggen en zeker deze maatregel te respecteren.  Indien u een bewoner meeneemt buitenshuis, vragen we om zeker de hoofdverpleegkundige van de afdeling te verwittigen.

 

Coronapas

08/11/2021

Indien je je familielid wenst mee te nemen kan het zijn dat ook zij hun covid save ticket moeten tonen (bij bezoek restaurant, tearoom…..).

De coronapas of coronacertificaat is een QR-code die aantoont dat je gevaccineerd bent, negatief testte of hersteld bent van corona. Je kunt dit het makkelijkst krijgen en tonen via de CovidSafe-app. Meer info op https://covidsafe.be/. Je kan het document ook downloaden van op websites zoals Mijn Burgerprofiel, mijngezondheid.be of MyHealthViewer. Je kunt de coronapas ook op papier aanvragen op 078 78 78 50. Reken op ongeveer twee weken tussen aanvraag en ontvangst.

Meer info vind je op https://www.vlaanderen.be/covid-certificaat.

Belangrijk is dat je steeds ook hun identiteitskaart bij hebt.

Aangepaste maatregelen vanaf 27 oktober 2021

31/10/2021

Omdat de cijfers in verband met het coronavirus de laatste weken opnieuw aan het stijgen zijn, zijn aangepaste maatregelen noodzakelijk.

Langs deze weg willen we u graag op de hoogte brengen van de aangepaste afspraken met betrekking tot de bezoekregeling in het woonzorgcentrum die ingaan vanaf heden.

 • Elke bezoeker volgt de richtlijnen inzake handhygiëne, voldoet aan de registratieplicht en draagt steeds een chirurgisch mondneusmasker.
 • De bezoeker gaat rechtstreeks naar de kamer van de bewoner. Er wordt dus niet   rondgelopen in de voorziening. Bezoek gaat dus steeds door op de kamer van de bewoner, de cafetaria of in buitenlucht.
 • We vragen dan ook om zelf niet met uw bewoner op bezoek te gaan bij andere bewoners.
 • Max. met 2 bezoekers tegelijk op de kamer (kinderen <12 niet meegerekend)
 • Er mag niet gegeten worden op de kamer.
 • Indien u zich niet goed voelt, indien u verkouden bent of indien u een hoogrisicocontact had, vragen wij u niet op bezoek te komen.

Binnen de assistentiewoningen vragen we u ook om de nodige maatregelen te volgen. Dus bij verplaatsingen op de gang… steeds uw mondmasker dragen aub.

Mogen wij u met aandrang vragen hier de nodige verantwoordelijkheidszin aan de dag te leggen en zeker deze maatregel te respecteren.  Indien u een bewoner meeneemt buitenshuis, vragen we om zeker de hoofdverpleegkundige van de afdeling te verwittigen.

Vacature: Administratief - juridisch directeur

28/09/2021

Mantelzorgnamiddag

27/09/2021

Smoefelwandeling 10 septemeber 2021

11/08/2021

Als woonzorgcentrum zetten we de wensen en het welzijn van onze bewoners centraal.

Hierbij speelt beleving en samenzijn met de buurt, de omgeving een belangrijke rol.

Een wandeling voor groot en klein, een wandeling die verbind.

Tijdens de wandeling wordt ook randanimatie voorzien. 

Gezellig samen zijn en eten staan centraal in onze smoefelwandeling.

Neem gerust je kinderen, ouders, grootouders, buren, vrienden… mee.

Plaats tijdens de wandeling gerust foto’s op Facebook en tag ons met #degroeneverte . De origineelste foto valt in de prijzen.

Inschrijven kan via deze link 

Tot dan! 

Team De Groene Verte.

Werken in De Groene Verte

10/05/2021

Bouw je samen met deze collega’s verder mee aan een sfeervolle woon- en leefomgeving voor onze bewoners? Aarzel niet om ons te contacteren. Klik op onderstaande link :-) 

https://youtu.be/C5d_znTbwEo

Volg ons op facebook

30/04/2020

Blijf steeds op de hoogte van alles wat we doen in het woonzorgcentrum door ons te volgen op facebook 

https://www.facebook.com/degroeneverte/

 

Buurtrestaurant

26/01/2020

Aan de democratische prijs van 8€ krijg je tijdens de week een lekker middagmaal aangeboden in het buurtrestaurant in De Groene Verte. Op zondag is dit 9€, op een feestdag 10€.

De maaltijd bestaat uit: soep, hoofdgerecht (vlees of vis, groenten, aardappelen) en dessert. 1 drankje inbegrepen.

Er is mogelijkheid voor dieetvoeding.

Graag een dag vooraf reserveren (voor het weekend tegen vrijdag 12u reserveren)

Het middagmaal wordt opgediend tussen 12u00 en 13u00.

Samenwerking met dienstenchequebedrijf Partoe

04/03/2019

Bent u op zoek naar een huishoudhulp die kan helpen bij uw dagdagelijkse taken? Heeft u nood aan meer vrije tijd? Onze medewerkers helpen u graag verder. Ook voor kleine boodschappen, strijken en koken kunt u bij ons terecht.

Of hebt u ‘s avonds vaak geen zin meer in die vervelende strijk? Wilt u wat meer vrije tijd voor uw gezin na het werk? Dan kunt u uw propere was via het onthaal van vzw Blijvelde binnen brengen en zorgen onze professionele strijksters dat uw was netjes gestreken wordt.

Dienstenchequebedrijf Partoe biedt u kwalitatieve huishoudhulp met een glimlach J en neemt de huishoudelijke zorgen van u over. Samen gaan wij op zoek naar een huishoudhulp die bij u past. Kwaliteit, betrouwbaarheid en respect kenmerken ons bedrijf. Daarnaast bieden wij u een snelle en correcte service aan.

Via dienstencheques - die voor u ook fiscaal aftrekbaar en dus voordelig zijn - betaalt u onze diensten. U betaalt bij ons geen (administratieve) kosten bovenop de prijs van de dienstencheques!

U kunt terecht bij de coördinator met al uw vragen of opmerkingen. Voor meer vrijblijvende informatie kunt u steeds contact met ons opnemen.

 

Vestigingseenheid Kortemark                                                  Vestigingseenheid Diksmuide

Hospitaalstraat 29                                                                      Beerststraat 36

8610 Kortemark                                                                         8600 Diksmuide

051/ 65 01 85                                                                            051/ 65 01 85

www.dienstenchequespartoe.be                                                  www.dienstenchequespartoe.be

Neem ook zeker een kijkje op onze facebookpagina voor foto’s en meer informatie: https://www.facebook.com/Dienstenchequebedrijf-Partoe-151507378795549/

 

* Partoe is een initiatief van VZW Godtsvelde

 

ondersteund door